Körigt

Jag tror att mitt lilla kycklingben har slitit sig loss från svalget. Om inte så har svalget kapslat in det. För det känns inte längre. Däremot känner jag av gårdagens långpromenad ut till Ulvsunda. En sträcka på 2 mil tur och retur.

Maken, tillika skrivbordstrappern, ville absolut göra ett studiebesök på nya friluftsbutiken XXL i Bromma. Det var han inte ensam om. Det var kö och insläpp av väktare. Hur lång kön var? Så pass att man ställt upp en bajamaja och delade ut vattenflaskor. Och vi som bara skulle titta, lyckades ändå få med oss småprylar för 1400 kr.

Och om jag skulle tröttna på att rapportera vad jag gör på min arbetstid. För det gör jag, i tre olika system. Nästan så jag skulle behöva en kolumn för tiden det tar att rapportera tiden. Som sagt om jag skulle ledsna, så finns det lediga ställningar på XXL. I Norge.

Nu ska jag ta itu med förra veckans tidrapportering. Och beställa tid för nya terminalglasögon. Mina gamla river hål bakom höger öra efter att plastploppen på skalmen gick av för tre veckor sedan. Bäst att passa på, när förtaget betalar. Än så länge.

2 reaktioner till “Körigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s