Ordbajs

Ska jag söka den här tjänsten? Lite sugen blir man. På att se den som formulerat annonsen.

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas i rollen som verksamhetskonsult med fokus mot Business Intelligence och/eller Enterprise Content Management. Vi tror att du med din erfarenhet, och ditt stora engagemang, stimuleras av möjligheten att få bidra till globala unika lösningar tillsammans med våra kunder utifrån ett affärsdrivet och kundfokuserat perspektiv.

Du har dokumenterad erfarenhet inom Business Intelligence och/ eller Enterprise Content Managment, samt mycket god versamhetsförståelse. Erfarenhet specifikt inom industrisektorn är meriterande, som grund för dagens och morgondagens affärer. Självklart har du en relevant högskoleexemanen, och är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Placeringsort är Västerås. Full resbarhet underlättar din applicerbarhet hos oss.

Jag vet inte om jag är tillräckligt flytande eller resbar för att ta mig till Västerås. Och jag har inte en susning vad en Business Intelligence och/eller Enterprise Content Managementmänniska har för sig hela dagarna.

4 reaktioner till “Ordbajs

  1. Extra roligt var det att man ska vara flytande i svenska och engelska.

    Jag tror inte att den personen som skrivit annonsen är så lustig att skåda. Ser framför mig någon i grå kostym och flottigt hår.

  2. Det märkliga är att när jag googlade på saken så är Enterprise Content Management just det jag sysslar med i mitt dagliga värv: system för digital lagring av dokument. Utan att vare sig ha relevant eller irrelevant högskoleexamen.

  3. Och Business Intelligence det jobbar ju jag med utan någon som helst utbildning, man kommer långt på självförtroende 🙂 En föredragshållare som jag lyssnade på igår http://jonasridderstrale.com/ sa att det var viktigare för hur man lyckas än utbildning och förmåga. Utbildning och förmåga stod för 18% av sannolikheten att lyckas medan självförtroende stod för 28%.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s