Toppenkörsbär

Tack Snowflakesinrain för din utmärkelse! Jag visste inte ens att jag hade stil. Om inte spretig är en egen stil. Men den beskrivningen brukar oftast användas i negativa sammanhang.

Tre favoritförfattare? Bara? Jag har en förkärlek för riktiga historieberättare. Gärna gamla Nobelpristagare, som Steinbeck med Vredens druvor och Laxness med Salka Valka. Men jag är ingen omläsare, så det var år och dar sen jag läste dem. Förresten ligger nog Väinö Linna med Okänd soldat ännu bättre till på topplistan. Kvinnor som också kunde är Moa Martinson med sina självbiografiska romaner och Barbara Tuchman, hon som skrev intressanta historiska böcker.

Sen kommer vi till det svåraste: att skicka utmärkelsen vidare till andra bloggare. Jag nämner några utan inbördes rangordning, men de behöver inte alls känna sig tvungna att själva agera. Bara den som vill och känner sig manad. De här personerna brukar jag titta in hos flera gånger i veckan: Rutan, Annaa, Cruella, Maj och Neverkeso.

Och de tittar också in här då och då.

2 reaktioner till “Toppenkörsbär

  1. Tack, tack! Jag tittar in här varje gång jag tar mig tid till bloggande. Oftast hinner jag titta lite på bloggar varje dag, men ibland är det så körigt att det blir några dagars uppehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s