Koncentrationssvårigheter

Jag velar hit och dit. Ska jag vara privat eller personlig? Kanske både och? Eller varken eller? Nästa inlägg, ska det handla om:

 • Därför promenerade jag inte hem idag
 • Behöver vi verkligen nya huvudkuddar
 • Är det mitt fel att Maken har högt blodtryck
 • Luktar inte Skona tvättmedel lite väl starkt
 • Karin Ahlborg skriver ofta usla krönikor i AB
 • Flera andra krönikörer skriver meningslösa krönikor
 • Hur kan man dölja åtta graviditeter
 • Konkade AB Robert Ditzingen verkligen redan 2005
 • Är min kudde verkligen så gammal
 • Varför är det ingen som viker in lakanen

Jag har ingen aning. Och jag känner mig alldeles för splittrad för att koncentrera mig på något specifikt. Så nu blir det slötittande på tv. Samlandet förstör mitt liv. Det känns precis lagom att förfära sig över. Åtta barns död känns alldeles för mycket.

Annons

7 reaktioner till “Koncentrationssvårigheter

 1. Jag röstar på det privata och personliga. Varför du inte gick hem kan jag räkna ut men kuddarna, lakanen och Makens blodtryck kan du berätta om. Jag hoppas att det inte har något samband, dock.

 2. Jag var nog mest intersserad av varför din makes höga blodtryck har med dig att göra? Privat och personlig känns mer givande. Men jag tycker du verkar kunna balanser det där rätt bra.

 3. Jag läser gärna en betraktelse över dina kuddar. Kuddar har varit med om mycket, så där finns nog en hel del att hämta.
  De åtta döda barnen gör mig alldeles matt och upprörd samtidigt. Hur sjuka kan människor vara egentligen?

 4. Mycket hänger ihop här i livet. Mer än man kan ana, ibland. Men att andras höga blodtryck skulle vara mitt fel, vill jag inte kännas vid. Speciellt inte med tanke på att arvet inte är det bästa.

  Och stackars alla inblandade i den tragiska franska familjetragedin.

  Övrigt får jag nog återkomma om.

 5. Fastnar också för det där med krönikörerna. Hur många dåliga det finns. Förr fick folk skriva krönikor för att det ansågs skriva bra, ha humor och/eller lätt för att uttrycka åsikter. Nu får folk skriva krönikor för att de är kända. Och av anledningar som är helt obegripliga.

 6. Jag har sagt det förr; jag var rätt korkad som barn. Jag trodde till exempel allvarligt att det var de mest begåvade som kom fram här i världen. Fick göra film, ge ut böcker, hamnade i företagsledningar. Med mera, med mera. Ju äldre jag blir desto mer övertygad är jag om motsatsen. Eller att det handlar om lagom begåvning och mycket tur och tillfälligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s