Förvirrad

Jag följer flera konton på Instagram. De flesta är vänner i verkliga livet. Andra är bekanta i samma utrymme. Och somliga följer jag för att de gör roliga eller intressant inlägg.

En av kategorin bekanta i verkliga livet jobbar med heminredning. Vi kan kalla henne Anna. Jag skulle inte kalla stilen för min egen. Resultatet är mer likt homestyling för lägenhetsförsäljning.

En av de roliga kontona är hemnetknarkarna. Ofta med bilder som gör att man undrar om det verkligen är möjligt att folk har det som de har det. Andra gånger fattar man inte på direkten vad det är som är så kul med bilden. Inte förrän man läst bildtexten.

De här båda kontona kan göra mig konfys. Om jag inte läser vem som lagt ut bilden händer det att jag börjar leta efter något skojigt i Annas foton. Kan det finns någon carpe diem-plattityd någonstans? Eller en spegling, som man inte lägger märke till på direkten?

Stackars Anna. Att jag förväxlar henne med hemnetknarkarna. Här är en kombobild från båda kontona. Anna bidrar med matplatsen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s