Krackelera

Jag har konsulterat bloggen och kommit fram till att min dator är nio år. Drygt. Jag har behövt köpa nytt batteri, ny nätadapter och installera Windows 10 på den, men än så länge tuffar den troget på.

Annat är det med Makens laptop, som  inte ens är hälften så gammal. Jo, den tuffar visserligen på, men idag när han  flyttade sin dator från ena sidan av köksbordet till den andra, sa den ifrån. Han lyfte den uppfälld i skärmens övre, högra hörn och det var inte alls populärt. Skärmen lossnade från själva ramen och en liten hög med platsdetaljer ramlade ut från gångjärnet. Och nu går datorn inte att fälla ihop.

Maken såg inte särskilt ledsen ut för det. Han tillhör nämligen den skara människor som gärna köper nytt. Själv avskyr jag att behöva lägga pengar på saker vi redan har.

I morgon åker vi till Mediamarkt, har han bestämt. Jag är skeptisk. Min upplevelse är hela stora butiken bara består av varuprover, men hyllorna där varorna ska stå, gapar tomma. Så vi får väl se om det blir någon ny maskin. Eller om vi får beställa på nätet. Envío gratis för beställningar från 26€ och uppåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s