I min närhet

Leo och Eric i poolen
Eric, 40, verkar inte känna Leo, 6, så bra. Men han och dottern Tuva, 10, semestrar med Leos mamma Malin, 38, i ett av radhusen tvärs över.

Dag 1
– Du simmar ju riktigt bra, Leo! Går du fortfarande i simskola?
Då drog jag slutsatsen att Eric inte är pappa till gossen. I så fall borde han veta hur det låg till med den saken. Det hela bekräftades av att Leo kallade honom Eric, medan Tuva sa pappa. Sen lekte de alla tre och stojade ett tag i vattnet.

Dag 2
– Du får faktiskt hämta dina leksaker själv om du vill ha dem i poolen. Sa Eric lite irriterat till Leo. Smekmånaden blev tydligen väldigt kort.

Peter på markplan
Och pappan under oss fick spel på dottern imorse.
– Nu får du ge dig! Gnälla över att frukosten är kall, när du har suttit inne minst en timme och pillat på mobilen efter att jag sa att maten var klar.

Förra sommaren var mannen under oss den förste att installera internet.
– Har man tonåringar i huset är det ett måste. Om inte vi ska go bananas totalt.
Samma eftermiddag som de kom var installatören här. Fick vi erfara eftersom grannens parabol sitter på vårt tak. Så det var tur att vi var hemma när killarna kom.

En liten parabol på samma pinne som vår egen är helt okej. Vad som däremot är störande är att vårt tak även härbärgerar deras AC-aggregat. Och som det låter. Själva valde vi en tystgående, dyrare sort utan att ha en aning om att andras maskinerier skulle hamna hos oss.

Och inte nog med att aggregatet låter, man kör det titt och tätt. Igår flyttade vi matbordet några meter österut eftersom de behövde svalka mitt i vår middag. Hoppas de åker hem snart!

Annons

2 reaktioner till “I min närhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s