Mellanrum

Vi är mittemellan två barnbarn. Ett var här från Spanien i förra veckan, på påsklovet. Hängde med gamla kompisar vilket oftast betydde att tjejerna shoppade. Ett vanligt fritidsintresse för flickor i tonåren.

Flera gånger åkte de till Moset. Eller MOS. För ingen vettig människa orkar säga Mall of Scandinavia. Speciellt som själva namnet är så utomordentligt fånigt.

Den 7 kommer barnbarn nummer två hit. Inte för att shoppa. Tror jag. Han ska istället ledsagas till Eastman för tandställning.

Båda två flyger hem med Fakirflighten med stort F: avgång lördag morgon klockan 6. Inte kul att sitta och skumpa i en taxi när det vore betydligt skönare att ligga kvar i sängvärmen. Sovmorgnar är heliga ting.

4 reaktioner till “Mellanrum

  1. Haha, nu måste jag börja säga MOS ju 😉 Annars har den väl hetat ”Mallen” här. Nej, hela namnet orkar man ju inte med… 😉

  2. @Freedomtravel: Ja, av någon anledning hamnade kommentaren i karantän. Det händer då och då men jag har inte sett något mönster.

  3. Har inte tittat in hos dig på länge, favoriten ligger på datorn och det är mest paddan som är i bruk. Kul att läsa att lägenhetsplanen gått i lås. Och att det snart är dags med bye-bye till jobbet. Jag njuter varje dag av min pensionärstid och då har jag ändå valt att stanna i gråvädret här hemma.
    Hoppas ni får härliga vintrar i Spanien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s