Ingen smygreklam

Som han har hånat och gjort sig lustig över mig för att jag gärna sitter framför datorn. Istället för att umgås med riktiga människor. Det vill säga honom. Och nu har Maken trillat dit själv. Ordentligt. Inte som bloggare, fejsbookare eller twittrare. Nej, det skrivna ordet är inte riktigt hans element.

Camera 360

Det hela började med att han lyckades ta en mobilbild på ett par vinddrivna existenser, som stod och väntade på 4:ans buss utanför vår port. Två skäggiga gubbs, en i rullstol och den andre agerade någon slags assistent. Överhopade med plastkassar och påpälsade i sommarvärmen.

Maken la ut bilden på sitt instagramkonto. Men så slog det honom att det här gick det att göra något större av. Lite inspirerat av Jan Stenmark, typ.

Och nu har han ägnat större delen av sin fritid senaste veckan åt sina gubbar. Använt samma bild, som han manipulerat med diverse appar och lagt på pratbubblor med konversationer männen emellan.

Männen är döpta till Sighsten och Gunnar, i vardagslag Sigge och Gurra, och håller till runt Zinkensdamm. Har koll på det mesta i omgivningen och betraktar sig som söderhipsters. Så gå gärna in och kolla hans tomtar. Och lajkar ni vad ni ser är det bara att klicka på lilla hjärtat. Då blir pappan till figurerna ännu gladare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s