Besvikelse är bara förnamnet

Nu blev jag sur. Som jag har väntat på den här dagen. Och på det mejl, som jag förväntade att Bokus skulle skicka till mig. Idag är nämligen dagen då Göran Rosenbergs Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz skulle komma ut i pocket. Trodde jag. För så stod det på Bokus hemsida.

Det var säkert ett halvår sedan jag la boken på bevakning hos Bokus och när jag inte hade något mejl i inboxen, gick jag in och kollade bokens status. Klockan 9:15 stod det att boken skulle ges ut 2013-05-14. Men det märkliga var att nu, en timme senare, står det

Den här utgåvan av boken är tillfälligt slut. Klicka ”Bevaka” nedan för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.”

Men hallå, Bokus och Bonnier! Jag hade ju redan lagt boken på bevakning. Hur kan den ha tagit slut innan det kommit ut? Jag anar ugglor i mossen. Eller så är det någon hund begraven.

I väntan på Rosenbergs bok har jag samlat på mig en lista med böcker som jag tänkte beställa samtidigt. För att slippa fraktavgiften. Men nu skiter jag högaktningsfullt i Rosenberg och hans bok. Beställer övriga titlar så att jag är säker på att ha semesterlitteratur

 • Johan Hedenberg: Lill-Tarzan å jag – en berättelse från världens bästa land,
 • Lena Andersson: Var det bra så? (Stockholm läser)
 • Jonathan Tropper: Boken om Joe
 • Kristian Lundberg: Och allt skall vara kärlek
 • Douglas Kennedy: Ögonblicket
 • Carl-Johan Vallgren: Havsmannen
 • Karin Alvtegen: En sannolik historia

3 reaktioner till “Besvikelse är bara förnamnet

 1. Här kommer några boktips:
  Rickard Dawkins – Illusionen om Gud
  Kristina Ohlsson – Askungar
  Primo Levi – Tre böcker

 2. @Fia: Tack för tipsen! Prima Primo Levi har jag redan läst. Med behållning. (Felskrivningen är en arbetsskada. Vårt datasystem heter Prima)

  @FruH: Hjälp! Min dotter förstår mig inte. Jag gillar att knöla med böcker. Det klarar inte en läsplatta. Ännu. Men jag lovar, jag ska försöka bli lite digitalare i en nära framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s