Gammal är ändå äldst

Det är mycket jag inte begriper. Och det får mig att känna mig lastgammal. Alldeles för ofta. Som det här med gummistövlar, som varit så populära. Och suttit på i både vått och torrt.

woddyNu har det dykt upp nya och för mig obegripliga fotbeklädnader. Kängor med träsulor och träklackar, som folk stolt stolpar runt i. ”Här ser du en som vet vad som gäller. Och har råd” ser de ut att tänka. Jag kollade priset: 1500 till närmare 3000 går de lös på. Hutlöst för skodon som pigor och drängar fyllde ut med halm och travade runt i för 100 år sedan.

När jag ändå är inne på saker jag inte förstår, så gäller det hajpen kring tv-serien Girls. Jag blir mest beklämd av den. Speciellt av sexscenerna Och igenkänningsfaktor ligger väldigt nära noll. Men det har säkert också med åldern att göra. Min och huvudpersonernas. Men Jenny Strömstedt tycker tydligen att serien är bra.

Apropå tv: vill jag lämna in mitt veto mot Ravaillacarnas bidrag till Mellon. De får vara hur gubbiga som helst för min del. Men det är ingen jävla schlager; det är en jävla marsch!

4 reaktioner till “Gammal är ändå äldst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s