Biostaffet

pi

Igår var vi så lydiga och följde Jeanette Genteles rekommendation. Plus bättrade på rekordsiffrorna för antalet biobesök i helgerna. Vi såg alltså Ang Lees film Berättelsen om Pi. Och själva stafetten bestod i att vi och delar av Tvåans familj såg den i två omgångar.

Först var det Maken, Svärsonen och barnbarnet Stella som använde nyårsdagens eftermiddag till att kura i biomörkret. I en liten salong här på Söder. På kvällen var det dags för Tvåan och mig. I en liten salong på Norrmalm. Rasande vacker och spännande film. Jag ger den utan tvekan full pott. Och ber samtidigt Lena i Göteborg om en offentlig ursäkt för att jag aldrig kom mig för att läsa boken, trots att hon talade sig mer än varm för den.

Så om ni bara ska se en enda film under 2013, välj Berättelsen om Pi. Det gjorde jag och jag blev mer än nöjd. Trots att vi inte såg den i 3D. Den bengaliska tigern både skrämde och förtrollade alldeles tillräckligt i 2D.

2 reaktioner till “Biostaffet

  1. Det där är en film jag absolut tänkt mig se men efter att jag läst boken. Vill helst ta det i den ordningen för att få bilda mina egna bilder av personer och miljöer innan jag får någon annans. Det där kan till och med vara en film jag skulle kunna få med mig maken på. Dessvärre går filmerna väldigt kort tid i Skellefteå så det gäller att vara snabb om och när det kommer hit. Om det inte redan är försent, hemska tanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s