Rappa på

Tvåan säger att jag legat av mig. Alltså vad det gäller bloggen. Och hon har kanske rätt. Det har varit lite väl mycket annat den senaste tiden. Framförallt jobb. Och sen har det varit lite sisådär med inspirationen.

Förmiddagen har gått åt till att skruva isär och bära bort gamla sofforna. Dammsuga upp en massa smulor som letat sig ner mellan soffdelarna. Maken har putsat fönstren mot Hornsgatan. Och det var inte en dag för tidigt. Snarare alldeles för sent.

Nu inväntar vi leveransen av de nya sofforna. Det var sagt att de skulle dyka upp någon gång mellan 10 och 15 och det verkar bli åt 15-hållet, eftersom det bara återstår halvannan timme av tidspannet. Och jag hoppas att de håller sin utfästelse. Vi är för gamla och oviga för att sitta på golvet.

Och det var typiskt att vi bestämde leverans idag. Det hade varit så mycket bättre om den ägt rum under gårdagen. Med tanke på vädret. Nu får vi slösa bort en vacker vårdag med att vänta hemmavid. Utan att kunna ägna mig åt en favoritsysselsättning: sträcka ut sig i soffan med en bok i handen.

5 reaktioner till “Rappa på

  1. Jag tycker det är lite trögt överallt i bloggosfären just nu. Hoppas det gick bra med sofforna.

  2. ja om tio år eller så är de säkert insuttna o bekväma om ni sitter i lite.

  3. Välkommen hit! Du har rätt. Min rumpa börjar glömma den gamla soffan, så sitta är helt OK. Men ligga och läsa känns fortfarande inte lika bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s