Hej konsument!

Vi tog en promenad in till city i det vackra vädret. Det kostade oss en del kosing. Maken var sugen på ett hemmabiopaket. Vi har nämligen inget och högtalarna i den nya tv:n skorrar lite i höga volymer. Och det är störande när man tittar på film med häftigt ljud.

Sonybutiken fyller 10 år och firar det med extrapriser. Vi slog till på en 5.1-anläggning stor som ett hus. Så stor att vi omöjligt kunde ta den på tunnelbanan. Maken var först mer intresserad av ett 2.1-paket, så det var jag som drev igenom köpet. Vi har haft två av den typen och båda fungerade uselt. När det var högljudd musik var det omöjligt att urskilja tal, så det misstaget vill jag inte upprepa en gång till.

Men hur ska vi få hem åbäket? Hemleverans kostar 695 kr och då blir taxi billigare. Ännu billigare blir det med gentjänster. Tvåan ringde just och undrade om vi kunde vabba en dag i veckan som kommer. Hon måste jobba på tisdag och Stella har halsfluss. Vi får se hur vi löser det hela.

Hittade den här bilden på fejan och den är så sann, så sann hemma hos mig.

Annonser

Om frktjatlund

Ordet sallad kommer av det latinska salare, som betydet beströ med salt ...
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hej konsument!

  1. FruH skriver:

    Leveransen fixas självklart 😀

  2. Annaa Mattsson skriver:

    Tänk vad kul det är att känna olika slags människor. Min vän K har en TV som är så liten att den nästan inte syns men för säkerhets skull täcker hon över den så den inte syns eftersom hon ändå nästan aldrig ser på den. Den är från en tid då det egentligen inte fanns så små TV-apparater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s