Allt går

– När är vi framme? började redan i Södertälje. Då var vi inte ens halvvägs. Tjat, tjat, tjat tills vi var framme i Nävekvarn. Fantastisk ställe vid Bråviken med sjötomt och mångata från bryggan.

knycktNu har solen gått ner för länge sedan och My gått och lagt sig på övervåningen, Noa kollar på film i sovrummet och vi har intagit ett glas rött på verandan och tagit våra plastglas och flytt kyla och mygg in i köket. Allt på cirkus sex kvadratmeter.

Egentligen är de små liven för små för att ha i en hyrd husbil. Man borde hyra ut dem till Möbelprovning istället. Fönstret vid barnen bältade platser har en mycket sinnrik gardin; först blir den som en mörkläggningsgardin i dragspelsformat, drar man ner den ytterligare en bit vecklar mörkläggningen ihop sig och resten av gardinen är ett myggnät.

Under drygt en halvannan timme åkte sagda gardin up och ned. Upp och ned. Vad vi en sa. Några fler gånger upp och ned och den sköra konstruktionen ger upp. Så husbilsfinesser är nog avsedda för vuxna. Som bara drar upp och ner en gardin när det verkligen behövs.

Men hittills har inget gått sönder. Mer än vår egen dressingflaska som stod i vägen när sovloftet sänktes ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s