Evolution

Nej, jag är inte förändringsbenägen. Inte det minsta.  Även till synes positiva saker kan röra om i tillvaron. För man vet aldrig hur det kommer att bli i slutänden.

Svärdottern och barnen är tillbaka i stan. De har varit i storskogen, bland myggen vid Dalälven. På Magnus landställe. Magnus det är Svärdotterns nya sen september. Jag var tvungen att leta lite i bloggen för att hitta hur länge sen det var som de träffades. Tiden går fort och jag kom inte ihåg att jag döpt honom till Magnus. Joel trodde jag bestämt att det var.

Nå, den aviserade förändringen är köpet av en gemensam lägenhet på Ringvägen, bortanför Skanstull. En som rymmer två vuxna och sex barn. Där hela högen tänker sambo. På prov.

Roligt för dem, absolut. Och skönt för oss att det inte blev någonstans i Hotahejti, som norr om stan. Utan på lagom bussavstånd. Eller promenad på dryga 20 min.

Men ändå. Jag gruvar mig i alla fall.

Annons

4 reaktioner till “Evolution

  1. Arbetslust! Vad är det? Själv har jag ”friår”, än så länge utan ångest.
    Jag kommer bara att jobba om jag hittar nåt intressant, kortare ”påhugg”!
    Möjligen blir lite mindre gåslever framöver. Bolly och stolly får väl bytas mot mousserat och billigare dryckjom! Lev väl!

  2. @erica: ja, det hoppas jag också.

    @maj: att den nya familjebildningen gör att vi tappar kontakten med barnbarnen. Nu finns det plötsligt ”farmor” och ”farfar” på annat håll att konkurrera med.

    @L: då kan jag rekommendera Crown Cape. Eller om det heter Cape Crown. Ett mousserande vin från Sydafrika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s