Mixat

Nu börjar det verkligen bli panchovarning på mig. Det känns som det kör ihop sig när jag bokat både frissa och läkarbesök. Samma vecka.

Plus att jag har svårt att ladda om. Ska vi hitta på något en kväll måste jag göra det direkt efter jobbet. Inte mellanlanda hemmavid. Då är risken väldigt stor att soffan fångar mig och håller mig kvar i horisontalläge.

Förklaringen är kanske att jag känner mig slutkörd. Jobbet är bara ett enda flackande där det inte ges tillfälle att åstadkomma bra resultat. Det räcker med något så när, bara det fungerar hjälpligt. Då hastar man vidare till nästa projekt. Det suger och är inte alls vad jag är van vid.

Så igår jobbade jag hemifrån några timmar. Samtidigt som jag lämnade ett barnbarn på skolan. Där kan man krocka med Hanne Kjöller och nu när jag sett henne i verkligheten lovar jag att jag aldrig mer ska skriva att hon har puckade åsikter. Jag vågar helt enkelt inte. Hon ser ut som hon äter meningsmotståndare till frukost.

Lunchen tillbringade jag hos frissan och för en gång skull lyckades jag konversera. Om kvinnor som min mor. Hon gick till frissan varje fredag och fixade till håret. Vecka ut och vecka in. Den sorten finns fortfarande intygade Susanne. Hon hade stammisar i form av äldre damer från Östermalm.

På eftermiddagen var Ola Rapace och jag på spökshow i skolan. Hur uttalas efternamnet egentligen? På italienska? Typ Rapatje. Eller åt franskhållet, Rapass? Hur som, hans son går i samma förskoleklass som My.

Förkväll hos Sannberg. Barnen och jag fastnade på Lyckohjulet. Och där satt vi och idiotförklarade deltagarna som inte ens visste skillnaden mellan vokaler och konsonanter. Valde knäppa och ovanliga bokstäver. Har de aldrig löst ett krypto eller spelat hangman?

Skäms gamla människa! Det är så man grundlägger överlägenhetskänslor redan i unga år. Nu blir det Wild Kids, om barnen själva får välja.

3 reaktioner till “Mixat

  1. Här blev det Wild Kids och nu Postkodmiljonären. Också ett gyllene tillfälle att idiotförklara deltagarna. Eller sig själv. Förhoppningsvis kan barnen förstå skillnaden på ”verklighet” och att ställa upp i TV och göra bort sig…
    Frissa en gång i veckan? Jisses, med tanke på vad ett besök kostar numera så skulle man väl ruinera sig. Eller det kanske blir billigare om man går så ofta då?

  2. Jag tror att det handlar om riktigt täta tanter. En klippning enbart gick på 470. Frissan själv trodde att många föll bort när tjänsten blev momsbelagd.

    Undrar just om man får göra rut-avdrag om frissan kommer på hembesök?

  3. Hanne Kjöller och Ola Rapace, fy för tusan, man kan bli spökrädd för mindre.

    Hanne är bra rätt ofta, tycker jag, men i verkliga livet gör hon ett rätt burdust för att inte säga aggressivt intryck (var på debatt på Strand igår med Anna Odell och sagda HK, bland annat) och Ola Rapace, tja, han är Björn Kjellmans onda tvilling. Ruskigt obehaglig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s