Envar sin egen doktor

Vad vore livet utan Google? Ett famlande i mörker! Nu har jag hittat orsaken till min äckliga smak i munnen. Det mesta har smaka pyton helt enkelt senaste tiden. Ibland flera dagar i rad. Framför allt te. Och jag är en inbiten tedrickare.

Jag har tidigare googlat på konstig smak i munnen, men bara hamnat på sajter med graviditetsproblem. Men där har jag inte haft något att hämta eftersom jag är garanterat obefruktad. Eller så handlar det om konstiga magåkommor. Något som jag definitivt inte är drabbad av.

Nyss sökte jag på besk smak i munnen och fick flera napp, som förklarar fenomenet. Det är pinjenötternas fel. Jag som älskar sallad med pinjenötter och har alltid en påse hemma. Som jag kan ta några nötter ur lite då och då bara för det är så gott.

Så glupska lilla jag får lägga band på mig. Jag som har en oöppnad påse i skåpet. Men med tanke på hur läbbigt det är med pinjemun, så är utmaningen ganska enkel.

Annons

4 reaktioner till “Envar sin egen doktor

  1. Va? Och jag som trodde det var Google som gav bismaken. Där ser man. Men kanske har valet av dryck till nötterna viss betydelse… 🙂

  2. Jag gillar Google. Skarpt. Och det spelar ingen roll vad jag sköljer ner nötterna med. Inte ens om jag låter bli drickat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s