Kvinnonatt

När Svärdotterns lillasyster var 14 år frågade jag henne vad hon ville bli när hon blev stor och utan minsta tvekan kom svaret omedelbart: Fotbollsfru!

Alltså gifta sig med ett fotbollsproffs, föda några vackra barn, ha tjänstefolk och bara glida omkring i största allmänhet. Men yrke och utbildning, då? Njae, det är så viktigt. I så fall något med mode eller inredning.

Därför blir jag mörkrädd över tv-serier som Hollywoodfruar. Är poängen att publiken ska bli imponerad eller hånskratta? Eller vad är syftet? Mer än att sälja annonstid.

Och inser inte fruarna hur sorgligt utbytbara de är? För om kärlekssagan mellan miljonär och guldgrävare börjar så här:

David var gift och hade två barn när han i början av 1980-talet träffade Suzanne ombord på ett flygplan.
Amerikanen började flörta med den unga blondinen från Krylbo i Dalarna.
– Jag gillar egentligen inte europeiska kvinnor. De är så håriga, sa han.
Den dåvarande lärarvikarien i Upplands Väsby fann sig snabbt. Hon slängde upp sitt ben över hans, tog hans hand och lät den glida från fotled till lår:
– Känn, sa hon.
När de gick av planet var de par.

då är slutet på historien ganska given. Och allt är bara en tidsfråga.

7 reaktioner till “Kvinnonatt

  1. Jag skulle inte tveka en sekund om någon erbjöd mig att bli fotbollsfru, nu. Någon i rätt liga alltså. I rätt inkomstnivå. Han kunde få vänstra med nån lagkamrats ex också.

  2. Och som plåster på såren ge dig något riktigt dyrt. Men se upp för Barnflickan, 16 år yngre. Hon lurar ständigt i vassen och väntar på att bli uppgraderad till Wife. Jag har sett det själv i början på 80-talet, när jag veckostädade våningen på Karlaplan åt Guldgrossisten tillika Kungavännen. Frun ut ur sovrummet, Barnflicka in.

    Men å andra sidan klockan 05:45 skulle jag också kunna tänka mig att bli försörjd. Och somna om. Men jag har aldrig haft kropp för den karriären.

  3. Tjatis; inte jag heller. Angående kroppen alltså. Och själen också för den delen. Man ska nog vara på ett annat sätt helt och hållet.

  4. Ett till exempel för att vi killar inte gillar Svenska fruar och tjejer..Själv är jag Chilenare, en gång var jag tillsammans med en svensk tjej, men gud va hon var svartsjuk och sur hela tiden , lika kall ochså.Jag har försökt me svenska tjejer men de går inte, så jag har vart mer med utlänska som är faktis finare .Nu när jag hällsa på mina kompsiar i Dominikanska Repuliken då blev jag kär i en vacker mullatt tjej som jag tänker leva ut mitt liv med..Vilken stor skillnad på invadrar/utlänningar och Svenska tjejer..Svebska tjejer är komplicerade och inte lika ödmjuka..Min tjej tjänare bra och jag lite mindre men de bryr sig inte om de där borta..Hon är perfetk i mina ögon.Och mycket finare än dom här kärringarna Svenska hollywodfruar asg dom ser fan ut över 60 Min tjej som är 28 ser ut och vara 21-22 och jag är 25 ; )Beror det på solen??..Svenska tjejer blir avensjuka när dom ser henne med mig..Man får sådana blickar..Fyfan väx upp och var mer ödmjuka och kvinnliga istället för sura och kalla och stroppiga..Glömde en sak och säga, glöm inte att det ser fult ut när en tjej är översminkad, ett bra råd..I Dominska Repuliken Brasilien Cile Venezuela m.m. är tjejerna mycket mer finare än här..Men dom är inte lika sura och avensjuka för den andra ser bättre ut än den andra..T.e.x. min tjej tyckte att min tjejkompis såg bra ut och jag tyckte ochså men för det blev hon inte lika grinig..Nej fan, Svenska tjejer borde växa upp lite mer..Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s