Blondinbella

Jag får skumma mejl. Från folk jag känner och andra som är helt obekanta. Tvåan, som tillhör bekantingarna skickade ett med instruktioner om hur bloggare kan vinna en tidningsprenumeration.

Har du en blogg?
Då har du chansen att få en gratisprenumeration, värde 120–450 kr. Välj i ett sortiment av elva tidningar. Allt du behöver göra är att blogga något trevligt och länka till Tidningskungen.se så skickar vi dig en prenumerationskod.

Problem nummer ett är bara att jag inte fattar vilka elva tidningar jag har att välja på. I mejlet visas 12 olika tidskrifter. Dessutom finns en länk, som omdirigerar till en sida med 24 olika tidskrifter. Plus en massa andra om man klickar runt bland ämnen och kategorier.

Problem nummer två är att utgåvorna på första sidan inte är i min smak. Som Hemmets Journal, Sköna hem, Slitz, Café eller Frida. Och framförallt inte Illustrerade Galenskap. Över min döda kropp att jag skulle rekommendera den.

Ska jag välja någon får det bli en i kategorin Sport, tidningen Kadens. Den som skriver om cykel, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Speciellt om det är Robert Vacchi vid tangentbordet. Han meddelar visserligen att har slutat blogga på sajten, men kommer att fortsätta skriva en och annan rad i tidningen.

Skumma mejlet från obekantingen var en som ville adda mig som vän på Fejan. Lena Gustavsson, en människa som jag aldrig träffat. Vad jag vet. Och inte såg hon ut att vara minsta intresserad av tvåhjulingar. Mer barnbarn, kungahuset och småkakor.

2 reaktioner till “Blondinbella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s