Übermüde

Jag är trött. Är det verkligen vintertidens fel? Jag tycker att det borde vara tvärtom eftersom jag fått tillbaka den nattimme man snodde från mig i våras. Kan det vara att jag jobbat undan en massa måsten i Herrejössesprojektet och kan ta det lite lugnare? Och därför hamnat i koma.

Ingen aning. Men för att pigga upp mig lite vill jag kräva tillbaka alla höstlov jag gått miste om. Tolv år av skolgång där hela höstarna var en enda grå sörja. Jag tror knappt vi var lediga dagen före Allhelgona ens.

Då skulle jag kunna vara ledig runt tre månader i ett sträck. Och jag tar gärna ut dagarna juni-augusti. Helst redan 2010.

7 reaktioner till “Übermüde

  1. Hoppsan – du hade visst redan länkat till AB och i stort sett samma artikel… Förresten, en månad strosande runt på Rivieran under kommande november hade väl inte suttit fel det heller?

  2. Undrar hur mycket det är psykologiskt; ”nu jävlar är det verkligen höst” och att man faktiskt kommer ur slag med nattsömnen under den där omställningshelgen. Här är vi halvdöda.

  3. Och om du får tillbaks höstloven du gick miste om, då kan väl jag få tillbaka mina halva lördagar som jag gick i skolan på?

  4. @tfn: tidningarna stjäl friskt av varandra särskilt från utländska. Nej, vad som helst är bättre en svensk november.

    @annaa: jo, en timme hit eller dit borde inte spela så stor roll. Men det är inte roligt när mörkret börja krypa över en redan vid tretiden.

    @maj: samma här. Jag gick i skolan på lördagar åtminstone i sex år. Det borde ge ytterligare en månads ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s