Evolution

Måste man älska barn för att få vara förälder? Räcker det inte med att älska sina egna?

När jag var 17 kändes det otänkbart att sitta ute i en betongförort och snyta barn. När jag var 20 kändes det helt annorlunda. Då var det bara betongförorten som kändes fel. Snoriga barn var bara välkomna så vi flyttade till Dalarna och snöt barnen. Två som föddes i Mora och efter drygt två år i landsförvisning fick vi nog och återvände till stan.

Jag tror att tanken med 9 månaders graviditet är just att man ska få tid att anpassa sig till den nya situationen. Och det lär säkert Katrin Zytomierska också göra. Hon blir nog 20 endera dan, hon också.

5 reaktioner till “Evolution

  1. Det läskiga tycker jag är att hennes uttalanden nu är publika och barnet kommer att kunna läsa dem i framtiden. Många blivande mammor känner nog så, men få uttalar sig i media om det…
    Att jag sen inte kan med henne är en annan sak…

  2. Jag vet inte så mycket om henne, men har tyckt mig förstå att hon är en som vill sticka ut. Är det inte bara en mask? Jag tror inte vi vet någonting om henne.

  3. Jag tror att hon är livrädd att någon ska sticka hål på hennes image, där hon hela tiden är kaxig och ska chockera. Hon har ju blivit känd genom att sticka ut och säga gränsöverskridande kommentarer, hon har ju inte något egentligt yrke eller uppvisad begåvning (sång, skådespeleri, konstutövande, skribent…) Hoppas att hon kan hänga av sig sin roll när hon kommer hem, och att hon vågar älska sitt barn på ett normalt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s