Andra bullar

Nu är det dags för lite positiva tongångar. Inte en massa depp och gnäll, sånt gör ingen glad.

Grattis Noa!
I lördags fick han vara med på Söderstadion. Hand i hand med Emil Johansson tågade han ut ur spelargången och in på plan under publikens jubel. Vi spelade in på hårddisken, men inte så mycket som en glimt av gossen. Han som till och med förnedrat sig genom att bära en Elfsborgströja. Men det var det värt.

Grattis Svärsonen!
Midnattsloppet på 51 minuter. Inte alls illa. Bäst i familjen alla kategorier. Och varje år lovar Maken ”Nästa år är jag med”. Men det var länge sen han hade kropp för löpning.

Grattis My och Stella!
Denna vecka börjar de skolan med nya ryggsäckar. Flickornas tycke och smak har kidnappats av Disney. Sen länge. Nu har de lämnat prinsessorna bakom sig och övergått till High School Musical. Men fortfarande håller de krampaktivt fast vid rosa kulörer.

Grattis Tvåan!
Magen växer och snart är det vecka 30. Trettio som i ultraljud. Då det kanske visar sig om statistiken har rätt eller om bulan är ett 25% undantag. Någon har påstått att om första barnet är en flicka så är tvåan också en flicka i 75% av fallen.

Grattis Ettan!
Det Svarta Hålet aka sommarstugan har badrum, gräsmatta och läckage på flera ställen. Det är tur att Ettan ägnade barndomen åt att bygga kojor. Med ett Svart Hål i sin ägo behöver man all erfarenhet man kan få för att minimera suget.

Grattis på mig själv!
Vi var på Liljevalchs och såg Ikeautställningen. Klart sevärd för oss som bodde granne med Kungens kurva 1965 och möblerat hemmet nästan uteslutande med Kamrads produkter. Allt från hursten Tore till barnstolen Dino. Och glöm för att del inte alla dessa Billybokhyllor, som passerat genom vardagsrummen. Från Brandbergen ända till Hornsgatan.

4 reaktioner till “Andra bullar

  1. Min gynekolog påstod att det där med könet gällde trean, inte tvåan. Och vid fyran var chanserna fifty-fifty igen. Hans fru födde deras tredje flicka samma dag som jag fick min första. Vi satsade inte på nummer fyra någon av oss.

    Ack jag minns ryggsäcksjakten. Anar vagt att jag inte får vara med om den igen, men man vet ju aldrig.

  2. Fyran fick vara för min del också. Maken ville gärna fortsätta men jag tyckte redan att hälften vore nog. Inte riktigt, men fler än tre kändes opraktiskt om inte annat.

  3. Du menar väl inte att du gör dig av med Billybokhyllor? Hur går det till? Finns det människor som får färre böcker med åren?
    *förundrad*

  4. Jodå, vi har gjort oss av med ett antal. Som 80 cm breda med hyllplan som bågnade under tyngden. Eller för att vi fick för oss att övergå till bok från vitlackerade. Eller en hörnsektion när vi flyttade. Plus en smal cd-hylla och ett antal påbyggnadssektioner för att utöka på höjden.

    Inga problem alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s