Tufft

Så är den här helgen på upphällningen. En helg med idel barnsligheter. På lördagen blev det en tur till Andys Lekland och idag genomfördes en trädsafari i Tanto.

Andys Lekland var barnens förslag och trädvandringen var ett tips från Södermalmstidningen. Barnen var nöjda med Andy och nu vet vi hur ett oxelträd ser ut. Och att hagtorn används till hammarskaft. Man lär sig något nytt varje dag.

Dessutom hade vi Göteborgsvännerna här, men de hade eget program dagtid så vi sågs på kvällarna. Gästerna kunde sova hos Tvåan eftersom de är i Skåne. Det blir lite jobbigt med en enda toa på sex personer. Särskilt morgnar.

Annars har det varit mycket origami. My vill hela tiden ha nya figurer vikta. Vi tittar på instruktionsfilmer på YouTube, jag viker och hon kollar att jag gör rätt. I hate it! Särskilt när jag inte fattar hur man ska göra fast jag backar tillbaka om och om igen. Rena idiotförklaringen.

Nu har den ömma modern hämtat sina kottar och jag har hunnit prata med Lillsyrran. Svågern är väldigt trött och under helgens permission sov han hela lördagen. Min tolkning är att det låter illavarslande. Jag läste en beskrivning av dödsprocessen för en människa med hjärntumör och där stod det just om trötthet och sömn. Sömnperioderna blir längre och längre och till sist vaknar man inte alls.

Ursprungsprognosen var ca 6 månader utan behandling och upp till 12 månader med. Nu har det gått nästan 9 månader sen första symtomen. Även om utvecklingen inte är oväntad så på något sätt blir man ändå överraskad.

En reaktion till “Tufft

  1. Det är så svårt att pendla mellan hopp och förtvivlan. Man får dåligt samvete som anhörig om man korta stunder lyckas förtränga sjukdomen och vara glad. Ta vara på dagen det är ju det enda som gäller, framtiden vet vi ju inget om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s