Dagens profetia

Min kufige chef är nyklippt. Och har bättrat på hårfärgen. Det ser lite löjligt ut tycker jag. En spolformad på 40+ man med onaturligt svart hår ter sig lite lätt patetiskt. Fråga mig inte varför; det bara känns så.

Snart kommer han med mascara på fransarna. Det är antagligen bara en tidsfråga.

8 reaktioner till “Dagens profetia

 1. Lika illa kan det vara med onaturligt blekta tänder. Jag kan få rysningar av plastigt utseende.

 2. Jo det blir lätt lite löjligt med fåfänga herrar. Skäms ganska mycket för att jag tycker det. Naturligtvis skall alla få göra sig vackra. Men brrr… (=lätt rysning). Det är inte min bag med piffiga heteromän.

 3. Jag hade en kollega som färgade sitt gråa hår rött! och dessutom sitt helskägg. Det såg förskräckligt ut!

 4. @MsE: Du skulle må då! Jag är ingen paparazzi, så jag vet inte hur jag skulle lösa det rent praktiskt.

  @fia: jag som funderat på det där med vita tänder. Men bara en liten, liten behandling. Inte så de blir så där läskigt blåvita.

  @tfn: visst är det konstigt att man inte skulle höja ögonbrynen hur mycket en bög än skulle ställa till sig. Hos andra känns det osexigt. Eller så är det åldern. Yngre ägnar mer tid framför speglen utan att det känns märkligt.

  @annela: Vilket bök! Och jobbigt att hålla efter.

 5. Det måste ju vara en syn för ögat att se honom *fniss* Det är ganska intressant vad människor gör för att behaga andra utseendemässigt. Tänk om de la ned lika mycket tid och ork när det gäller att bemöta andra.

  Men jag undrar en sak. Varför reagerar vi mer när män försöker ”piffa upp sig”? Kvinnor är i min mening de som ”fixar till sig mest”. Hursom helst är det i mina ögon helt onödigt att fixa till sig, okej om man varit med om en olycka och kanske bränt bort halva ansiktet eller något annat hemskt hänt, då är det i sin ordning, men inte för skoj skull. Snart ser väl alla ut som plastikopererade barbie dockor..huuu, vilken hemskt syn.

  Det var dock lite skojigt att läsa om din chef och det hade varit kul med en bild. Ha det gott och sköt om dig min vän
  Kram!

 6. @ika: tänk dig en korsning mellan björnen Baloo och Edvard Persson. Som dessutom talar skånska. Då har du honom i en liten ask.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s