Mysterier

Jag blir inte klok på statistikuppgifterna i WordPress. Det finns siffror för Idag visningar, Visningar idag och Views. Visningar idag och Views verkar vara samma sak medan Idag visningar är ett lägre tal. Vad står de olika begreppen för?

Sen finns det uppgifter om folk som klickar på länkar och vilka länkar de klickat på. Det konstiga är att några har lyckats med konststycket att klicka på länkar som inte finns på min blogg. Som mammanoflickan t ex.

En källa till muntration är sökorden, som fått andra att hitta hit. Tjej söker kille eller tjejer som söker killar är populära sökningar. Igår ville två stycken dessutom veta om det finns ”villiga tjejer i Skåne” och lockats att titta in här. Inte har väl jag skrivit något i det ämnet? Men tydligen.

Annat man letar efter är saker som ”vad heter mandelpotatis på engelska” eller ”vattenlås på engelska”. Och varje dag är det någon som undrar ”Är det konstigt att man längtar bort nån”. Varje dag! Det säger något om hur folk har det.

Vi fortsätter att tvätta och packa för att uppfylla lite personlig längtan.

Annons

En reaktion till “Mysterier

  1. Hm, själv kom jag på någon som hitta mig på sökorden ”mogna damer” ! Huga… håller med dig – det är jädrans märkliiiiigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s