Dagordning

Fettisdag och Bokreastart på en och samma dag. Det är grejer det!

Jobbet bjöd på semla, men eftersom kaffebröd inte är min specialitet ringde jag Maken, åttondelstonsmannen, för att höra om jag skulle ta hem den till honom. Han var skeptisk. Så nu vet jag inte vad jag ska göra med fettisdagsbullen. Speciellt som kylskåpet är trasigt.

Hon som har hand om lokaliteterna, trodde att det var transformatorn som pajat. Det ställde jag mig skeptisk till och hällde ut min ruttna mjölk. Som blivit dålig, trots UHT-behandling.

Åhléns hade öppet tidigt imorse för Bokrean, men jag orkade inte gå in utan satsar på Akademibokhandeln på hemvägen. Jag är glad att de öppnat en butik i Skrapan och tänkte sno åt mig en billig Vår Kokbok. Min egen är en väldigt gammal upplaga.

Sen tänker jag botanisera bland barnböckerna. Enligt deras broschyr fanns det en del som skulle passa.

Annat
Statistiken i WordPress skiljer sig från den i blogg.se. I stora delar är den utförligare. Här kan man se vilka länkar som läsarna klickat på och det var intressant. Väldigt få klickar på länkarna jag hänvisar till i inläggen.

Jag har undrat varför många bloggare citerar långa stycken i sina inlägg, trots att de länkar till originaltexten. Nu förstår jag varför. Och jag som trodde att alla var som jag. Jag klickar vilt på andras länkar.

Annons

6 reaktioner till “Dagordning

  1. Det som förvånar mycket är de där inläggen som berättar vilka sökord som använts för att få upp bloggen bland 3478 andra träffar. Att raljera över googlingar där man säkert inte intresserat sig ett dugg för den aktuella bloggen.

  2. @rutan: jag är så lat att jag inte orkar tagga och/eller trackbacka. Eller så fattar jag inte riktigt vad det ska vara bra för. Men så får jag nöja mig med det lilla formatet.

    Sorry, jag hittar ingen smajlis 😉

    (Lägg märke till kanelbullen framför ditt namn. Jag har sett att coola typer brukar göra så)

  3. Aha, tack, det där sista skingrade en del dimmor. Jag är som du (om jag inte råkar sitta vid djävulsdatorn och den är extra sur) och har alltså ett generöst klickfinger. Just nu har jag exempelvis ramlat in hit via en viss vildhunds länk.

    P.S. Jag skulle också vilja pressa word, men är för lat för att flytta bloggen. En dag när vindarna bär kanske. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s