Pyttipanna

Jaha, så är jag då den hopplösa amatören igen. Ett nytt bloggverktyg, som jag ska försöka förstå. Det är just detta faktum, som fått mig att uthärda så pass länge på blogg.se; jag behärskade tekniken. Kunde gå in och göra ändringar i designen när andan föll på och inspirationen var sisådär.

Nu får jag hålla tillgodo med ett bestämt tema, som någon annan hittat på. Om jag inte är för snål att hosta upp 15$ per år. Jag får se hur det blir med den saken. Än så länge gillar jag looken. Hade jag inte varit så skoltrött efter gymnasiet, så hägrade journalisthögskolan. Nu kan jag låtsas lite när jag ser mina egna bokstäver i tidningsstuk.


Svärdottern har inte hört av sig på några dagar, trots att vi pratades vid i början av veckan om att vi gärna tog barnbarnen i helgen. Maken ringde i går kväll men barnen var utackorderade annorstädes. Hos kompisar. Och Svärdottern hade tjejträff med bästisen Emma. Då blir man glad och inte. Glad för att alla klarar sig själva och inte för att vi gärna hade haft de små liven här.

I morse konstaterade Maken och jag att vi båda drömt om Svärdottern. I min dröm var Svärdottern gravid. En snabb kalkyl gav vid handen att Trean omöjligt kunde vara fadern. Nej, hon hade haft en kort historia med en kille, som hon inte tänkte sig någon framtid med.

Makens dröm var annorlunda. I hans hade Svärdottern fått ihop det med Emma. Killar var ändå så jobbiga och opålitliga.


Och nu över till något helt annat: Milleniumfilmerna.

Nu är det dags att ta bladet från munnen. Det gäller rollbesättningen. Min fasta övertygelse är att Michael Nyqvist är Sveriges mest överskattade manlige skådespelare. Han är inte någon skådis. Helt enkelt. Det är bara så uppenbart i Den bästa av mödrar. Hans insats är bara pinsam.

Ja, där fick jag utlopp för lite negativa synpunkter. Så här i början på nystarten.

En reaktion till “Pyttipanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s