Hotelldöden

Nej, jag badar inte gärna bastu med kollegor. Inte ens om det bjuds på gratis öl. Så bekväm är jag inte med mig själv i avklätt tillstånd. Jag tar igen mig på rummet istället och blickar ut över sjö och badbrygga.

En gång om året är det användarkonferens och hela avdelningen drar ut till något trevligt slott norr om stan. Det spelar ingen roll hur länge allt rullat felfritt på jobbet, nog kan man ge sig fasen på att det blir problem just när alla är borta.

Precis just idag så försvann fem stora betalningar i cyberrymdens svarta hål. Är jag förvånad eller är jag förvånad? Desperat felsökning under konferensens första timme och vi fiskade upp en halv mille ur Marianergraven och kunde skicka pengarna till rätt mottagare. Visserligen med en dags försening.

Årsmötet är avklarat och jag befriades från min plats i valberedningen. Inte en dag för tidigt. Jag är inte alls bra på att bereda valar, helt enkelt.

Här – vid 18:47-tiden – gjorde jag flera försök att logga in på blogg.se. Utan framgång. Jag blir så in i bomben less på sajten. Att man inte kan få tekniken att fungera. Hur svårt kan det va?

Nu är middagen uppäten, danserna dansade och drinkbiljetterna förbrukade. Återstår bara att bekanta sig med hotellsängen och förtränga ventilationsbruset från luftkonditioneringen.

2 reaktioner till “Hotelldöden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s