Surt sa räven …

Först tänkte jag skriva ett långt inlägg om Aftonbladets Stora Bloggpris, men jag ids inte. Idag gillar jag inte bloggar. De flesta inlägg är så förutsägbara. Som det här till exempel. En nyhet i ämnet bloggning och jag hugger direkt, länkar till artikeln och pingar Bloggportalen.

Sen tjurar jag en stund över att AB inte tycker att min blogg tillhör de 100 mest betydelsefulla bloggarna i Sverige. Ha, ha! Även om jag skulle få erbjudandet så skulle jag på ren jäkelskap nominera Blondinbella i alla kategorier. Eller så skulle jag dra till med Groucho Marx klassiker: en klubb som erbjuder mig medlemskap, vill inte jag vara med i.

Då slår mig tanken att om jag inte får nominera, kan jag ju alltid bli nominerad. Strategi? Där blev jag väldigt trött. Kärringbloggar är helt enkelt inte tillräckligt heta. Möjligen för andra kärringar, men bloggande tanter växer inte på trän. Jo, kanske. Men de intresserar varken bloggpanelen eller röstarna.

Ska jag helt enkelt ljuga ihop en intressantare person med ett riktig spännande liv? Långt borta från tvätt och städning. En som inte behöver rensa luddfilter eller komma ihåg att köpa tandkräm utan bara glida runt och satsa på sig själv.

Nej, det har jag inte mage till. Istället blir jag min egen panel och nominerar min egen blogg till Lilla Bloggpriset. Som röstberättigad röstar jag självklart på http://frktjatlund.blogg.se och vinner lätt första plats i min egen tävling.

Men nu skiter jag i det här och annat och tar helg.

Annonser

Om frktjatlund

Ordet sallad kommer av det latinska salare, som betydet beströ med salt ...
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s