Resesällskap

image354Ni får ursäkta, men det blir mycket begravning just nu. Men det är sånt, som av naturliga skäl, rör sig i mitt huvud.

Treans barn fick välja saker som de tyckte att pappa skulle ha med sig i kistan. De båda pärlplattorna med deras namn var första valet. Sen varsin leksak och det blev en legobil och en liten docka. Dessutom två mjukisdjur, en hund var från deras samlingar. Och det var deras egna favoriter, som de avstod från.

My hade dessutom gjort en liten teckning på grönt papper, som dagispersonalen plastat in. Motivet var familjen. Hon hade skrivit allas namn, men Treans namn var skrivet med vit krita och syntes knappt. Som om han var på väg att bli osynlig och försvinna. Alla familjemedlemmar också hade varsitt rött hjärta, men Treans var överkryssat med ett stort svart kryss. Det slår ju inte längre.

Maken och Svärdottern var på Skogskyrkogården och alla barnens saker stoppades ner i kistan. Där låg Trean i sin fina skjorta och såg fortfarande så stor och stark ut i kroppen. Hela situationen är verkligen ofattbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s