Om

Den här veckan såg jag fram emot av flera orsaker. Tvåan och Svärsonen skulle ha åkt till Peking och vi skulle få rå om Stella ordenligt. Så blev det inte; resan ställdes in och vi har fått rå om Treans barn istället eftersom Svärdottern inte känner för att sova själv i lägenheten.

På jobbet var det meningen att Kollegan och jag skulle ha en utbildningsvecka och lära oss nya, spännande saker inför ett projekt, som ska sparkas igång. Nu blev det Kollegan och nya medarbetaren som fick kursa istället. Säkert ett klokt beslut. Dels har jag inte varit heltid på jobbet och hjärnfunktionen är inte på topp.

Sen bjöd jag på världens sämsta motstånd under dagens lönesamtal. Det var bara ja och amen till chefens bud. Jag vet inte ens om det var ett bra erbjudande. För en månad sedan hade jag stora planer på att slåss för att begära mer än utgångsbudet, vad det än visade sig vara. Så blev det inte. Stridlusten är helt bortblåst.

Det blir nog inget av med Korsikaresan i maj. Istället för att planera vandringar har jag kollat på Blocket efter våningssängar och byråer. Treans gamla rum, som nu härbärgerar datorerna, kanske får återgå till barnrum. Svärdottern behöver säkert all hjälp hon kan få.

Vi gjorde ett litet försök att planera begravningen ikväll. Det är inte det lättaste. Tanken är att vi ska hålla i allt själva och inte blanda in någon utomstående officiant. Jag hade funderingar på att läsa min favoritdikt "Var inte rädd för mörkret" men insåg att det inte skulle fungera. Jag klarade inte ens av att läsa den för Svärdottern utan att bryta ihop.

Och vad väljer man för musik? Trean gillade reggae, techno, rap, hårdrock och schlagers. Hur låter sånt i orgelarrangemang? Det är många och skiftande saker att ta ställning till just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s