Sent ska syndaren vakna

Framtiden ser ljusare ut och förhoppningen är stor att jag slipper fira treårsjubileum för köksrenoveringen. En av Treans målarpolare kom hit idag för att göra ett tappert försök att få fason på det hela. Det vore verkligen skönt om det hela vore klart före årsskiftet.

Trean själv ska åka till Asien tillsammans med familjen och någon (skum?) anledning ville han att jag skulle betala resan. Inte med pengar ur egen plånbok; han skulle ge mig kosing och jag skulle betala via mitt konto.

Jomenvisst kan jag göra det, sa jag. Igår när klockan nästan blivit 16.00 kom han med pengarna och trodde att jag skulle kunna trolla dit dem till resebyrån på ett ögonblick. Pengarna skulle vara Ving tillhanda senast idag.

För att kunna betala via konto, måste pengarna finnas på kontot. Efter klockan tre går det liksom inte att få dit dem. Det är den enkla sanningen. Trean tillhör kategorin, som är alltid ute i sista minuten eller snarare alldeles för sent. Mardrömmen vore att familjen inte får sin resa för att betalningen gjorts för sent. Då kan jag tänka mig att någon går i taket och jag blir syndabock.

Nu ska världens bästa barnvaktare göra en insats. Det är dags för upploppet i Filmfestivalen. Efter helgen kan samtliga deltagare på alla nivåer pusta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s