Sjukt

Min förkylning håller i sig och firar snart en vecka. Alla på jobbet är glada över att jag har eget rum. Jag är glad att jag kan hålla mig på min kant och övriga är nöjda med att slippa ha mig på alltför nära håll.

Programmen jag sliter med börjar bli riktig användbara. Nu återstår bara en synkning mellan dem. Knappen "Hoppa" i program A ska göra samma saltomortal som "Hoppa" i program B. Annars blir användarna mer förvirrade än de redan är.

Vi är inte släktkära i min familj och då avser jag oss syskon. Nu har Syrran och jag pratat i telefon tre gånger senaste dygnet. Det är nog rekord.

Eftersom jag ändå var igång, så slog jag en signal till Treans fru. Jag hörde igår att det inte var så bra med hennes mamma. Mamman behandlades för bröstcancer hela förra året och lite till. Senaste tiden har hon haft det jobbigt med andningen och i häromdagen fick hon akut andnöd.

När hon kom in på sjukhus konstaterade de att hon hade vätska i lungorna som innehöll cancerceller. Det var inte något bra besked. Ännu jobbigare är att de hade kunnat upptäcka det tidigare. För någon månad sen var hon på läkarbesök och redogjorde för sina symptom. Hon och en tonårsdotter planerade en Asienresa och läkaren viftade bort hennes oro.

– Åk du till Thailand bara. Det blev varken någon provtagning eller noggrannare undersökning.

Den doktorn kan knappast en snövit bakgrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s