On the Cover of the Rolling Stone

(Baby Foxtrot by Miss Nag)

Framåt

Mitt mejl för att avsluta prenumerationen på Ica-Kuriren fungerade! Jag har fått besked om att autogiroavtalet är uppsagt och det borde också betyda att tidningen slutar komma.

 

Bakåt

Det förlorade körkortet kommer förmodligen inte att hinna ersättas av ett nytt före semestern. Längst ner i högen med räkningar låg inbetalningskortet på 150 kr. Den betalningen skulle trigga igång själva körkortstillverkningen. Nu får M köra och jag vara kodrivare; inte så mycket mig emot. Jag är bättre på kartor än han.

 

Framåt

Semesterlitteraturen ligger i staplar på golvet. Nu återstår bara inköpet av Marian Keyes senaste, sen är lyckan fullständig. Min hjärna är inte mottaglig för intellektuella djupdykningar.

 

Bakåt

M:s fot är inte återställd efter stegtävlingen så det blir nog inget Midnattslopp. Första målbilden var annars Bayern med alpvandringar och cykling. Nu har vi styrt om det hela till Spanien, gärna atlantkusten. Blir det för regnigt pekar vi näsan mot Medelhavet istället.

 

Framåt

En läsare gav en vink om att tidningen Laura tipsade om min blogg. Det kändes inte oävet. Jag var tvungen att köpa tidningen för att riktigt gotta mig åt upphöjelsen. Något annat vore helt emot bekräftelsetorsken natur.

 

image199

Nu funderar jag på att använda Ica-Kurirens 59 kr till en liten Lauraprenumeration. Så lätt är det att få mig att nappa på kroken.

(Uppdaterad)
Tanten, som jag brukar läsa och som också var med i tipslistan hade hittat länken till Lauras hemsida.  Rolfner.se har min inskränkta hjärna dragit slutsatsen: en man vid namn Rolf. Däremot har jag då och då läst elizabeta.

Ligger det något i min koppling att Laura publiceras av Allersförlaget, samma förlag som köpte blogg.se/webblogg.se och att de flesta tipsade bloggar där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s