Hålligång på Hornsgatan

Det var full fart hemma på vår gata i stan idag. Man fick tränga sig fram längs trottoaren. Första trängselstället var Hornsgatan 100, Körsnär Göran Larsson. På Södermalm finns en enda pälsaffär. I omgångar brukar djurrättsaktivister ha kampanjer utanför butiken. Idag filmade man en fejkad demonstration.

Nästa stopp, Hornsgatan 96, Hammarbys supporterbutik. Kö ut på gatan. Förmodligen biljettsläpp.

Sushihaket Sapporo på nummer 94 är en källa till glädje. Ny skylt med ett särskrivningsfynd. Varsågod och njut!
sushi-fat
Tvåan tipsade om Musikmuseet. Planen var att vi skulle ta Treans barn dit, men hur passerar man Hornsgatan 88 när McDonalds har stora skyltar om familje:fest, med barndisko, fiskdamm och ansiktsmålning. Det går helt enkelt inte om man inte längtar efter uppslitande scener.

M skämdes och muttrade om att vi var kidnappade av kommersialismen. Han ursäktade sig inför alla bekanta. Men Noa och My var desto nöjdare. De gick stolta därifrån med tigeransikten.

Lite efterrätt, kanske? Vi förflyttar oss till Mariahallen, Hornsgatan 74. Där fick vi detta sorliga besked: Kor kan ta slut. Och det är numera standard!

milk-sign

Jag måste ha fått mjölkframställning totalt om bakfoten. Det fanns hur mycket ekologisk mellanmjöl som helst. Är det verkligen speciella kor för standardmjölken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s