Miss Nöjd

Miss i planeringen
Stockholms filmfestival startar 16 november. Aj, aj, aj, och vi som är i Barcelona den veckan. Mig gör det inte så mycket, senaste åren har jag varit barnvakt. Jag pallar inte stressen och stillasittandet. För övriga familjen har festivalen varit en Riksangelägenhet säkert i tio års tid och nu bläddrar man engagerat och ringar in olika filmer i programmet.

Steg nummer två är att enas om vilka filmer man ska se och om det går att få till ett vettigt schema. Ett år såg vi 28 filmer på en dryg vecka, i snitt tre filmer om dagen. Nu håller man ett lugnare tempo med två om dagen.

Helgen hittills
Tvåan bjöd över sig och familjen på lördagsmiddag. Trevligt initiativ, eftersom vi är slöa på såna aktiviteter. Idag blev det brunch med Ettan, Trean och deras närmaste. Nu står magen i fyra hörn, trots att jag avstod från efterrättsbordet.
lunch04
Dagens re-run
Ovanstående bild. Motivet sprang jag på i våras en tidig söndagsmorgon. Brunchen hade intagits vid ett elskåp, Hornsgatam 82.

Icke-rubrik
Svullos exsambo väntar barn.

Konstig fråga
Har du prövat chai-te? Det står så i reklamen för något slags kryddat te. Men chai betyder ju te. Har du prövat coffe-kaffe eller aqua-vatten? Inte jag heller.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s