Veckans DVD-filmer mm

A perfect catch, den svenskklingande titeln amerikanska på Fever Pitch. I USA begriper man inte engagemanget i soccer, så man är tvungen att föra över problematiken på baseball. I ett avsnitt av Simpson går familjen och tittar på en fotbollsmatch och i deras ögon blir då fotbollshuliganer agerande fullt förståligt. Spelet är ju så trist att publiken är tvungen att börja slåss. Nåja, jag tycker att det var en snäll och underhållande film.
 De feta åren är förbi, tysk film med samma huvudrollsinnehavare som i Goodbye Lenin. Engagerade ungdomar som "roar" sig med att möblera om i rika familjers hem och hur de hanterar situationen när de går för långt. Bra film.
All gone Pete Long, engelsk DJ som jobbar på Ibiza drogar, dricker och blir döv. Trovärdig huvudrollsinnehavare, man kan precis tänka sig in i partylivet på ön och hur det bryter ner en människa. Öppningsscenen när Frankie Wilde svävar in över publiken som en jesusgestalt är verkligen bra.

I fredags åt vi middag med barnen på Texas Longhorn. Vi fick vänta ganska länge på maten, så lilla S blev lite gnällig. Maten är alltid bra där. I lördags hade vi knytkalas på temat pajer. Jag gjorde en lammfärspaj. Innehållet blev jättebra, men pajskalet värdelöst. Kan det bero på att det var mer än 15 år sedan jag gjorde en senast. ER hade däremot gjort en spenat- och ostpaj som var perfekt.

På kvällen var vi barnvakter till S medan hennes föräldrar var ute på lokal med kompisar och sedan på bio och såg Walk the Line.

Söndag långpromenad i det vackra vintervädret. Det var lite kallt om knäna. Jag hoppas att foten håller för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s